smalllogo-new.png

In het mooie Lier vonden enkele vrienden die elkaar kenden uit de theaterwereld het tijd om iets nieuws te beginnen. En omdat een theatergroep ook een naam nodig heeft werd deze gedoopt onder de naam: Thtr zkt nm!

Thtr zkt nm vzw gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Entertainment bieden in de ruimste zin van het woord is hun specialiteit. Wie dit allemaal creëert kan je verder bij het creatieve team ontdekken

Het aanbod van Thtr zkt nm omvat de volgende  4 thema's:

  • Prettige personages: Ludieke personages die uw evenement komen opvrolijken, het leuke aan deze prettig gestoorde gasten is dat u ze "a la carte" kan boeken, en zo een originele mix van entertainment kan creëren.

  • Thema theater: theater dat zich richt op speciale gelegenheden, wil u uw kerstfeestje of Halloween party wat meer luister geven, of wil u een bezoekje boeken van de enige echte Sinterklaas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Wonderlijke workshops: workshops die net dat ietsje anders zijn. Dit kan een workshop op maat zijn of ook een workshop georganiseerd door Thtr zkt nm zelf. 

  • Groepsdramatherapie: kennis maken in groep met de term "dramatherapie". Een manier om jezelf even de kans te geven te ontspannen.