top of page

Thtr zkt nm personages

Thtr zkt nm vzw creëert personages die klaar staan om jullie te entertainen. 


Neem gerust een kijkje naar de personages hieronder om zo te kiezen welk het beste past bij jouw festiviteit. Het fantastische aan dit geheel is dat je kan kiezen welke verschillende personages je bij elkaar wil laten passen. Wij zorgen dan voor een op maat gemaakte animatie. 
Heb je zelf een knotsgek idee om jouw evenement te voorzien van animatie, laat het ons weten.
Evenement bedoelen we in de ruimste zin van het woord: verjaardagsfeestjes, trouwfeesten, exclusieve feestjes op uw luxejacht, straatfeesten, wij zijn er graag bij! Als u het kan bedenken, kunnen wij het uitvoeren.

Straatanimatie

 

Je organiseert een straat of wijkfeest, je bent betrokken in de organisatie van een braderij of jaarmarkt? Wij zorgen voor op maat gemaakte animatie in het thema van jouw feest.

Neem een kijkje bij onze Prettige personages of doe een aanvraag op maat! Ook kan je verschillende personages met elkaar combineren. 

cartoon veggieheks.jpg

Veggieheks

 

Zoekt u nog een speciale gast op uw barbecue, dan is onze Veggieheks de persoon die u zoekt. Het lijkt ons niet verwonderlijk als u haar kan terugvinden bij de saladbar. THTR ZKT NM is echter niet verantwoordelijk voor de overschot aan vlees die u mogelijks overhoudt.

Funtograaf

Wat is een feest zonder fotograaf? THTR ZKT NM heeft de beste fotograaf die er is, de eigenzinnige stylist die steevast meekomt moet u er maar bijnemen. Een hilarische act waar u ook nog een leuk souvenir aan overhoudt, want de foto's krijgt u natuurlijk van ons.

cartoon funtograaf.jpg
cartoon standbeeld.jpg

Levend standbeeld

Een levend standbeeld op uw evenement? THTR ZKT NM zorgt ervoor. Maar hou er rekening mee dat ons standbeeld nog in opleiding is en steeds vergezeld wordt door zijn over beschermende moeder. 

Enquêteurs

U wil graag polsen naar de mening van de bezoekers van uw evenement, onze enquêteurs zijn u graag van dienst. Er wordt gezegd dat deze vriendelijke vragenstellers een explosief karakter hebben, maar oordeel vooral zelf.

cartoon enqueteurs.jpg
bottom of page