Thtr zkt nm vzw

BE 0651.768.635

0494/90.31.29.

 

Maatschappelijk zetel: 

Ceciliastraat 7

2500 Lier

Algemeen: info@thtrzktnm.be

RVB: RVB@thtrzktnm.be 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Thtr zkt nm vzw
trooper.png

Theater animatie op maat!

 

Wat is Thtr zkt nm? 

In het mooie Lier vonden enkele vrienden die elkaar kenden uit de theaterwereld het tijd om iets nieuws te beginnen. En omdat een theatergroep ook een naam nodig heeft werd deze gedoopt onder de naam: Thtr zkt nm!

 

Thtr zkt nm vzw deinst niet terug om een uitdaging uit de weg te gaan. Entertainment bieden in de ruimste zin van het woord is hun specialiteit. Wie dit allemaal creëert kan je verder op deze pagina bekijken. 

Het aanbod van Thtr zkt nm omvat de volgende  3 thema's:

  • Prettige personages: Ludieke personages die uw evenement komen opvrolijken, het leuke aan deze prettig gestoorde gasten is dat u ze "a la carte" kan boeken, en zo een originele mix van entertainment kan creëren.

  • Thema theater: theater dat zich richt op speciale gelegenheden, wil u uw kerstfeestje of Halloween party wat meer luister geven, of wil u een bezoekje boeken van de enige echt Sinterklaas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Wonderlijke workshops: workshops die net dat ietsje anders zijn. Dit kan een workshop op maat zijn of ook een workshop georganiseerd door Thtr zkt nm zelf. 

Dit doen ze door eigen gemaakte concepten op te voeren. Deze concepten worden zo realistisch mogelijk opgevoerd zodat het publiek direct mee gevoerd wordt in het verhaal. Het publiek zal het gevoel krijgen mee in het verhaal te zitten. 

Door de nodige improvisatie skills kunnen de acteurs / actrices op een gepaste manier interageren met het publiek. Dit maakt het concept dan ook speciaal en op maat. 

Elk theater concept heeft zijn eigen stijl en dus ook zijn eigen naam. 

 

Kortom: Thtr zkt nm is DE partner bij uitstek om jouw event van A-nimatie tot Z-orgeloos vertier te vervolledigen. Binnen een door jouw georganiseerde festiviteit of bijeenkomst zorgen zij voor niet te evenaren randanimatie.

Creatieve team

Alle concepten van Thtr zkt nm worden gecreëerd door het creatieve team en worden beheerd door Thtr zkt nm.

Dit is een heel gevarieerde groep, met mensen met verschillende achtergronden. Zij komen op geregelde tijdstippen samen om nieuwe dingen te bedenken of om concepten op maat te creëren. 

Thtr zkt nm zal op basis van het concept acteurs / actrices zoeken. Op deze manier zal het concept helemaal in elkaar passen. 

Kort samengevat: Thtr zkt nm heeft alles in eigen handen van A tot Z. 

Heb je zelf zin om mee te werken binnen het creatieve team of wil je zelf mee acteren? Contacteer ons dan.